• Intra in cont
  • 0721688960
  • Favorite
  • 0 0,00

ULEI LIVA

ULEI LIVA

Dragă iubitor de sănătate,


Cu siguranță ai auzit, măcar o dată, despre proprietățile și efectele benefice ale uleiului de măsline pentru organism. Nutriționiștii îl recomandă pentru conținutul nutrițional bogat, iar bucătarii îl consideră linguriță de savoare a mâncării.
Într-adevăr, uleiul de măsline este un aliment de top, dar ești sigur că toate uleiurile de măsline îți oferă ceea ce îți promit?
De-a lungul timpului, Prăvălia Noastră a căutat  să aducă pe piața din România cele mai bune uleiuri de măsline. Printre căutări, am fost dezamăgiți să vedem că există o mulțime de uleiuri care sunt promovate ca fiind virgine sau extravirgine, dar eticheta nu este în concordanță.

Elementul cheie după care te poți ghida în găsirea unui ulei cu adevărat extravirgin este aciditatea. Conform IOOC -International Olive Oil Council, aciditatea nu trebuie să depășească 0,8% , când vorbim despre uleiuri de calitate, extravirgine. Un alt bun indicator este zona în care se află culturile de măsline din care este făcut uleiul. Cunoscătorii recunosc un ulei bun după zonă- Grecia fiind una dintre preferate.

Mai important, Prăvălia Noastră consideră că este esențial ca uleiul să fie certificat pentru beneficiile pe care le promite. Da, există uleiuri cu certificate care atestă că au proprietățile care previn și ameliorează cancerul și Alzhaimerul, iar noi l-am găsit.

LIVA este acel ulei extravirgin miraculos, certificat Health Claim. Este obținut din măsline Koroneiki și se produce exclusiv prin metode  ecologice de cultivare și recoltare, este presat la rece prin mijloace mecanice, standardizate, astfel uleiul nu se oxidează în timpul extracției. Aciditatea uleiului Liva este de 0,2%, iar acest lucru îl clasează  în topul celor mai bune uleiuri, fiind peste parametrii normali (maximum 0,8%).

Este important să știi că Liva conține polifenoli, oleocantal, antioxidanți și vitamine care previn bolile de inimă, prin scăderea colesterolului rău din organism, previn atacurile de cord prin tratarea inflamațiilor și protejează sistemul imunitar, digestiv, respirator.

Polifenolii sunt esențiali în compoziția uleiului de măsline deoarece polifenolii diminuează considerabil radicalii liberi, aducându-și aportul asupra sistemului cardiovascular și afecțiunilor canceroase, fapt demonstrat odată cu creșterea speranței de viață a locuitorilor din Creta.

În funcție de gustul pe care îl are uleiul, îți poți da seama de nivelul de polifenoli pe care îl are.  Cu cât uleiul este mai picant, cu atât nivelul polifenolilor este mai bogat.

Oleocantalul previne și protejează neuronii de efectele negative ale Alzhaimerului.
Totodată, oleocantalul găsit în uleiul de măsline extravirgin prezintă o puternică acțiune antiinflamatoare. Cercetările arată ca oleocantalul blochează dezvoltarea și acțiunea metastatică a celulelor canceroase. Oleocantalul induce rapid și selectiv moartea celulelor canceroase prin permeabilizarea membranei lizozomale.

Toate aceste beneficii le vei culege dintr-un ulei de măsline calitativ, extravirgin și corect ales, iar Liva, având și certificat, se clasează în top. Este un ulei care îți aduce sănătate curată într-o singură linguriță. Este uleiul care vine la pachet cu atât de multe beneficii, la un preț corect. Este un ulei pe care îl aducem de la mulți kilometri distanță. în România. ca pe „un lux accesibil”,  pentru a te bucura de minunile naturii, indiferent cât de îndepărtate sunt locurile pe care trebuie să le descoperim?)

Având în vedere toate informațiile pe care ți le-am prezentat, alegerea unui ulei de măsline nu trebuie să mai fie o provocare.

Pentru a-ți da o mână de ajutor în găsirea unui ulei bun care să te cuprindă cu aroma delicioasă și proprietățile vindecătoare, te așteptăm în Prăvălia Noastră sau pe site https://www.pravalianoastra.ro/

Categorii

Suport clienti MAGAZIN DESCHIS DE LUNI PANA VINERI INTRE ORELE 14-18

0721688960 office@pravalianoastra.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!