Deschide #PrăvăliaNoastră și descoperă o rețetă cel puțin interesantă, împletită în bucătăria Flavor Tailors!
INGREDIENTE:
- 3 banane bine coapte
- 90g fulgi de ovăz
- esență de vanilie
- 30g nucă tocată
- un pumn de merișoare confiate
- jumătate de linguriță scorțișoară
- esență de portocale sau coajă de portocale
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE:
1. Se pisează bine bananele coapte până rezultă o pastă și apoi se incorporează fulgii de ovăz, nuca, vanilia, merișoarele, scorțișoara și portocala.
2. Se amestecă bine toate ingredientele și, cu ajutorul unei linguri, se golesc bucăți plate și rotunde de aluat într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
3. Se dă la cuptor pentru aproximativ 15 minute, la 160 °C. Se servește ca desert sănătos sau la mic dejun, cu lapte.
Poftă bună!