Deschide #PrăvăliaNoastră și descoperă o rețetă delicioasă, împletită în bucătăria Flavor Tailors!
INGREDIENTE:
- 250g tagliatelle de grâu
- 3 ouă
- 4 linguri de miere
- 500g mascarpone
- 2 pliculețe de zahăr vanilat
- 100g merișoare
- coajă de lămâie
- 3 linguri Amaretto
- struguri
- 100g migdale măcinate
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE:
1. Se pun merișoarele „la îmbătat”, în rom, pentru aproximativ jumătate de oră.
2. Se fierb, în apă, tagliatellele (așa cum e menționat pe ambalaj) și apoi se lasă să se odihnească puțin în strecurător.
3. Cu ajutorul unui mixer, se amestecă bine 3 gălbenușe cu mierea și se adaugă brânza dulce și zahărul vanilat. Se parfumează cu coajă de lămâie rasă și adaugă merișoarele cu rom
4. Se bat albușele până devin pufoase și se incorporează treptat în crema de brânză, iar apoi adaugă tagliatellele fierte și amestecă bine!
5. Se golesc, într-o tavă cu hârtie de copt, jumătate din pastele cu brânză, se presară boabe de struguri și apoi se adaugă cealaltă jumătate de paste cu brânză. la final, se decorează cu migdale măcinate și se dă budinca la cuptor până prinde o crustă aurie.
Poftă bună!