Fulgii de ovăz sunt potriviți pentru o dietă fără gluten, pentru cei care suferă de boala celiacă dar și pentru cei care doresc să descopere un nou mod de a mânca. Consumul de alimente fără gluten vă poate ajuta să vă simțiți mai bine și să evitați balonarea. Începeți-vă ziua cu fulgi de ovăz pentru un mic dejun delicios, fără gluten. Ovăzul este un aliment natural, o cereală foarte hrănitoare care se află în centrul dietei mediteraneene și oferă organismului nostru elemente valoroase, precum fibrele solubile și insolubile.
Ingrediente: 100% fulgi de ovaz ecologici. Produs fara gluten. A se pastra la loc uscat si racoros.
Valori nutritive per 100 g:
Energie 365 kcal;
Proteine 14 g;
Carbohidrati 56 g din care
Zaharuri 1.3 g;
Grasimi 6.9 g,
Fibre 11 g;
Sare 0 g.
Origine: Grecia.