Măslinele sunt o sursă excelentă de nutrienți, iar soiul Kalamata este unul dintre cele mai bune și apreciate din lume.
Bogate in grăsimi sănatoase, mononesaturate, se plasează in fruntea topului alimentelor care luptă cu bolile cardiovasculare. Si asta nu e tot... o singură porție de 20 de măsline, pe care le poți mânca între mese cu o bucată de brânză, conține 10% din doza zilnică recomandată de fier.
De asemenea, aceste mici fructe bogate au în compoziția lor și calciu, vitaminele A, E și fibre.
Ingrediente: masline Kalamata fara samburi, ulei de floarea soarelui, sare, otet, aroma naturala de oregano. Maslinele fara samburi pot contine urme de samburi (intregi sau fragmente), Pastrati-le intr-un loc racoros si uscat. Dupa deschidere, pastrati la frigider timp de 14 zile. Amestecati inainte de utilizare.
Origine: Grecia
Anca Savu,
Bune, bune, bune! Usor sarate doar, gust super!
RaspundeA fost util acest review?