Creează CONT ca să beneficiezi de Promoții și Oferte

*exclusive clienților înregistrați

CĂLĂTORIA PRĂVĂLIA NOASTRĂ

CĂLĂTORIA PRĂVĂLIA NOASTRĂ

Am plecat într-o lungă călătorie care ne-a schimbat viața.

Înainte să începem să-ți povestim despre această călătorie uimitoare, te lăsăm să te gândești cât de departe ai fi tu dispus să mergi pentru a face o schimbare.

Vom lăsa ușa larg deschisă Prăvăliei Noastre, pentru ca tu să te simți ca acasă, în timp ce noi îți povestim despre parcursul nostru. Pentru cei ce nu ne știu, în Prăvălia Noastră găsești, pe rafturi, produse vegane, naturale neprocesate și bogate în nutrienți, însă în spatele lor se află un drum lung, plin de experiențe. Acest drum lung este călătoria pe care am parcurs-o în descoperirea unor  superalimente care ne-au adus poftă de viață și care a izvorât din nevoia de a face o schimbare pe plan alimentar. Pentru noi, mâncarea sănătoasă înseamnă alimente create de natură, servite în starea lor pură, neprocesate sau tratate. Natura ne oferă din marea ei generozitate numai daruri valoroase, bogate în nutrienți, vitamine și minerale, iar acestea vin servite pe tavă alături de o mulțime de beneficii pe termen lung.

Aceste  produse sunt gustoase și sățioase, hrănesc corpul, dar, mai mult, îți asigură doza zilnică de suplimente și nu vei mai fi nevoit să apelezi la alte suplimente. Previn apariția unor boli precum cancerul și diabetul. Digestia este mai ușoară, iar nivelul de energie din corp crește. Procesul de îmbătrânire devine mai lent. Cât pentru copii, mai ales în procesul de creștere, sunt gustarea ideală, iar cu siguranță orice părinte dorește să ofere copilului ce este mai bun.
Conștienți de toate aceste beneficii am pornit pe această cale.

Pregătiți de drum, cu apetitul deschis pentru a gusta din ce e mai bun în lume, am întâmpinat și câteva obstacole: prețuri exagerate, etichete mincinoase sau raritatea unor alimente pe piață. Acest lucru nu ne-a oprit, am vrut sa fim parte din soluție, așa că drumul a continuat.

Știi până unde? Până pe plaiurile însorite ale lumii mediteraneene.

Aici am început să explorăm lumea gastronomică în descoperirea celor mai delicioase alimente și am rodit prietenii cu micii fermieri care ne-au  povestit cu câtă grijă se ocupă de culturi, de la semănat până la ambalare. Roadele sunt lăsate să se coacă natural sub razele calde ale soarelui și mângâierile blânde ale vântului, nu sunt tratate, nu sunt grăbite sau plimbate prin depozit. Acest lucru l-am observat cel mai bine la curmalele Medjool culese din Israel, care, în lumina soarelui, strălucesc asemeni unor cristale, iar gustul este inconfundabil. Sunt foarte cremoase, puternic aromate, le poți numi și caramelele naturii, iar o singură curmală îți stăpânește pofta de dulce și îți asigura doza optimă de energie.

După ce am împământat aceste prietenii, a urmat să testăm produsele, pentru a aduce pe raft ce e mai bun. Bineînțeles, fiecare produs însoțit de informații care să te ajute să înțelegi potențialul maxim al calității produselor.

De exemplu:

  • Migdalele sunt bogate în vitamine, minerale, fibre și sunt un super scut împotriva afecțiunilor cardiovasculare, anemiei și diabetului.

  • Măslinele Kalamata, descoperite în Grecia, conțin polifenoli și flavonoide cu proprietăți antiinflamatoare și antioxidante. Sunt benefice sistemului cardiovascular, ajută la pierderea în greutate, previn cancerul, hrănesc și hidratează atât părul cât și pielea. O  porție de 20 de măsline conține 10% din doza zilnică recomandată de fier.

  • Tot în Grecia am găsit și fisticul, care se numără printre puținele nuci care conțin aproape toți nutrienții. Ajută la menținerea sănătoasă a sistemului imunitar. Dacă vrei să îl servești prăjit sau crud, fisticul este o gustare excelentă între mese, un aliment de bază în prevenirea bolilor, colesterolului din sânge și a diabetului.

  • Dacă tot povestim de nuci, să vă spunem ce am găsit în India: caju-ul un  super aliment bogat în nutrienți, proteine, vitamine, fibre ( B1, B2, C, E, K) și minerale precum fier, zinc, magneziu. Partea bună la acest aliment este că poate fi consumat ca o gustare între mese, poate fi transformat în alimente vegane fără lactoză: brânză, unt, maioneză. Studiile arată că un consum moderat de cajuu scade riscul obezității și diabetului.

  • Un alt aliment magic din Grecia este uleiul de măsline Liva, care este Certificat Health Claim și atestă că este un bun medicament în prevenirea și tratarea cancerului. Conține polifenoli care asigură protecția lipidelor din sânge de stresul oxidativ. Complexul de oleocantan și oleasin ajută la prevenirea atacurilor de cord, în prevenirea Alzheimer și are un puternic imapct asupra sănătății. Liva se obține prin metode exlusiv ecologice de cultivare, recoltare, și presare la rece prin mijloace mecanice. Gustul este deosebit, are o aromă robustă, fructată și cu personalitate.

  • Să ridice mâna sus cine nu s-a gândit, măcar odată, la un desert copios cu cacao. Știm cât de apreciate sunt deserturile, în special cele cu cacao, iar pentru pofticioșii de dulce am mers până în Peru, pentru a vă aduce acest produs puternic amărui, bogat în antioxidanți și magneziu, ideal pentru deserturi, combinat cu cereale sau în compoziția unei ciocolate de casă.

 

Acestea sunt doar câteva dintre superalimentele descoperite de noi și culese în urma experienței.  Pe viitor, urmează să explorăm și mai mult, pentru ca voi să vă înfruptați din toate deliciile lumii, care vin la pachet cu frumusețea, puritatea și magia locului. Sunt o mulțime de produse pe care am vrea să ți le prezentăm, să îți povestim istoria lor și toate beneficiile aduse, dar mai bine te așteptăm în Prăvălia Noastră, să servim împreună niște curmale, nuci sau chiar fructe dezhidratate osmotic, infuzate în suc de mere. Dorim să îți povestim despre cum punem, de fiecare dată, încă o poză și încă o poză în jurnalul nostru de călătorie și cât de important este că putem face asta, nu doar pentru noi, ci și pentru semenii noștri. După cum plantele primesc energie de la soare, așa primim și noi energie în urma acestor călătorii, pentru că ni se confirmă faptul că drumul pe care mergem este unul bun. Aceste călătorii, nu numai că ne conduc spre destinații roditoare, dar ne determină să facem din ce în ce mai bine ce ne-am propus, pentru ca viața noastră să se schimbe.


În același timp, scopul nostru capătă rădăcini trainice, crește armonios și se ramifică sub razele soarelui și energia pozitivă cu care ne descoperiți.

Ușa Prăvăliei Noastre este mereu deschisă pentru tine, așteptăm să ne cunoaștem, iar dacă ești nerăbdător sau nu ești din Timișoara, ne găsești pe site https://www.pravalianoastra.ro/ .

Curios să intri în Prăvălia Noastră?

 

Suport clienti ORAR: de LUNI pana JOI intre orele 12:30-18:30, VINERI 09:00 - 18:30

0721688960 office@pravalianoastra.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!