Creează CONT ca să beneficiezi de Promoții și Oferte

*exclusive clienților înregistrați

SCUMP vs IEFTIN

SCUMP vs IEFTIN

Alegerile ieftine te costă scump! 


Ce se întâmplă când astfel de alegeri implică sănătatea ta și a familiei?
.. și când spun alegeri, propun să vorbim despre ce înseamnă scump, de fapt, când vorbim despre principala noastră sursă de energie, alimentația. Care este adevăratul preț pe care îl plătești pentru aspect, sănătate și timp, consumând alimente procesate la „prețuri moderate”?

Cu siguranță ai auzit, măcar o dată, că o alimentație sănătoasă este scumpă, dar valoarea pe care o percepem asupra prețului corect diferă în funcție de pofta de viață. Când cineva îți spune „Mâncarea sănătoasă este scumpă” nu calculează efectele nutrienților asupra calității vieții, ci pune mai mult accent pe suma de bani  scoasă acum din portofel. Aici este important să știi să pui corect în balanță efectele benefice pe termen lung versus economia a 5-10 lei pe bonul de plată.

Se spune ca frumusețea vine, în primul rând, din interior, dar aceasta valoare se pierde, mai ales că secolul în care trăim este din ce în ce mai alert, iar în era ambalajelor se pune, din ce în ce mai mult, accentul pe exterior, îmbrăcăminte scumpă, vacanțe scumpe, bunuri materiale scumpe. Toate vin însoțite de cuvântul „scump”. Dar dacă ești dispus să plătești o sumă mai mare de bani pentru bunuri materiale care se pierd în timp, de ce nu ai fi dispus să plătești corect, pentru ceva care îți va genera sănătate, putere și frumusețe, în orice context?

Pentru că nimic nu este întâmplător, acum că ai ajuns în Prăvălia Noastră vrem să împărtășim cu tine din experiența noastră și să-ți dăm rețeta care ne ajută pe noi. Povestea „Prăvălia Noastră” a început în urmă cu câțiva ani, atunci când am realizat cât de important este să te hrănești calitativ, însă „trezirea la realitate” a venit la pachet cu trei probleme mari, precum lipsa calității promise, prețuri greu de susținut și disponibilitatea la raft.

Acest lucru ne-a motivat să căutăm o rezolvare, drept urmare, am pornit într-o călătorie în jurul lumii mediteraneene, în descoperirea unor soluții ca mai apoi, familia mea și a ta să pună pe masă ce este mai bun. 

Aici, în aceste locuri păstrate cu grijă, unde pământurile sunt muncite din generație în generație, sub mângâierea plăcută a soarelui și blânda adiere a vântului, am găsit acea hrană despre care îți povesteam. Aici, fructele se coc natural la soare, fără a fi grăbit procesul de coacere, fără a fi stropite sau tratate. Micii producători, cu care am legat prietenii, ne povestesc cum acordă o sporită atenție modului în care se ocupă de produse, de la semănare până la ambalare, pentru că un aliment bun pleacă de la respectul cu care a fost plantat, iar producătorii sunt conștienți că rodul muncii lor va fi rodul sănătății altor oameni. 

Iar noi tocmai asta ne-am dorit. Să găsim și să aducem în România produse de calitate superioară, pentru care noi putem garanta, fără a face niciun compromis. De exemplu, unul dintre produsele cu care ne mândrim este uleiul de măsline Liva, care este un ulei de măsline extravirgin, presat la rece și certificat, lucru care atestă că este un medicament natural folosit în prevenția și vindecarea cancerului.

Totodată, oleocantalul găsit în uleiul de măsline extravirgin prezintă o puternică acțiune antiinflamatoare. Cercetările arată ca oleocantalul blochează dezvoltarea și acțiunea metastatică a celulelor canceroase. Oleocantalul induce rapid și selectiv moartea celulelor canceroase prin permeabilizarea membranei lizozomale. Sună incredibil, dar este adevărat.

Apoi, o altă comoară din natură, culeasă de noi și adusă pentru voi în Prăvălia Noastră sunt curmalele Medjool, din Israel, numite și „caramelele naturii”. Sunt atât de pline de zaharuri naturale încât, dacă le privești la soare, strălucesc cu cristale de zahăr. Cât despre gust, sunt caramele naturale, moi, dulci, învelite în savoare și vitamine, adesea fiind considerate și suplimente alimentare pentru că sunt bogate în vitamine, antioxidanți și nutrienți asigurându-ți doza zilnică atât de dulce, cât și de energie.

Dragi pofticioși, întotdeauna un fruct lăsat să se coacă în ritmul propriu în copac, sub mângâierea soarelui, va fi mai scump decât un fruct cules verde, purtat prin depozite sau chiar procesat. Beneficiile consumului de alimente naturale le vei observa în timp, când nu vei mai avea probleme cu digestia, diabetul, încetinești procesul de îmbătrânire și nu vei mai fi nevoit să cumperi medicamente. 

Față de alți furnizori, când vii în Prăvălia Noastră, noi ne asigurăm că pleci atât cu sănătate pură, cât și cu un bagaj de cunoștințe care, odată sădit, poate da roade din care să culeagă și semenii tăi. Ne-am promis nouă că tot ce vom pune pe raft va fi atent selecționat și va veni la pachet și cu o serie de informații prețioase, pe care să le poți valorifica înainte ca o vizită la doctor să te surprindă.

Noi nu îți spunem să renunți la nimic din ceea ce îți place să mănânci, îți recomandăm să încerci să iei în calcul varianta unei alimentații mai echilibrate. Cu pași mărunți, pentru că este un întreg parcurs, iar alegerile și schimbările vin din interior, după cum a fost și în cazul nostru.

Așteptăm să treci pragul Prăvăliei Noastre pentru a ne cunoaște sau, dacă nu mai ai răbdare, ne găsești și pe site www.pravalianoastra.ro/

Lasă natura să te cuprindă și gustă din adevăratul gust al sănătății.

Suport clienti ORAR: de LUNI pana JOI intre orele 12:30-18:30, VINERI 09:00 - 18:30

0721688960 office@pravalianoastra.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!