Jalapeno
Mușcă. Din ardei Jalapeno fermentat, cu o notă discretă de mango copt, natural și fără adaosuri, sosul aduce în echilibru dulcele și picantul și te transportă într-o zi toridă de vară. Recomandăm să se alăture salatelor, cărnii de pui, în burgers și peste cartofii prăjiți. Agitați înainte de utilizare.
Ulei picant
Ulei de măsline extra virgin, infuzat cu chilli și ușoare note afumate. Fără conservanți și fără aditivi. Poate fi folosit atât în procesul de gătire, cât și că un condiment pentru preparate calde, în sosuri sau în marinade.
Habanero
Și pișcă, și mușcă, doar e ciușcă. Cu peste 100.000 de puncte Scoville, în combinația de habanero și ananas vorbim de un sos aprig. Fără adaosuri sau conservanți, recomandăm să se strecoare în farfurii cu pizza, pește, sandwichuri și paste. Agitați înainte de utilizare.
Original
Pișcă, dar nu mușcă. Sosul pe bază de chilli fermentat, stopat cu un strop de oțet. Fără coloranți, fără conservanți, fără aditivi.
De ținut în buzunar și stropit popcornul la cinema și fripturile suculente. Agitați înainte de utilizare.